Hem    E-Shop   Specialintressen   Märkesvaror    Stenar    Blogga   Kontakt          

 

Jag är en Finlands Fransk guldsmed utbildad i Sverige. Vilken Blandning!
Jag har haft en butik i mitt i Stockholm ( wasastan : Odengatan 54) i 17 år, specialiserad i antika och vintage smycken från Skandinavien och resten av Europa.

 Smycken är min passion i all dess form och utföringar.
Jag älskar att designa mina egna smycken för den ny tänkande form för 2000 talet ,och att arbeta i den klassiska modern silver designen, som Sverige lanserade först till värden på 30 talet ,i det nya evolutionen.


Jag har haft tur att ha blivit utbildad av den gamla sätet att arbeta guld och silver för att få förståndet av grunden av dess formgivning och respekt av dessa så mångfaldiga sätt bara att pollera en metall.


Min affär var unik för Sverige och man kan sälja utan tvekan för dess utbud av smycken från 1700 talet till designade silver smycken och även guld till 90 talet, får inte glömma mina egna tillverkningar som är roliga och egna. Jag har altid varit väldigt noggrant när det gäller kvalitet och hög standard i allt som jag handlar med.


Min erfarenhet av det, har löpt hela 17 år i en affär som har gått väl och så uppskattad av mina kunder, som sorgligt ser mig att jag slutar på gatuplanet.


en för mina kunder inom hela Sverige och utlandet får nu mig nu också era hem, vid era tid, ni beslutar.

Och för alla mina trogna Stockholmare ni har mig nu och alltid vid hands.
Jag kommer att föra i min webb-shop i samma anda som ni har fått under alla dessa år på Charlott´s Antik.
Personlig, fri, glamour, underhållande , och en och samma jag.

Alltid här


Charlotte